Computervaardigheden aanleren

De computer is een onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Elke dag gebruiken we een computer, tablet of smartphone om in contact met onze omgeving te blijven of om te werken en te ontspannen. De computer en smartphone maken definitief deel uit van onze dagelijkse routines. Voor volwassenen is het belangrijk om met een computer om te kunnen gaan, althans voor zover dat mogelijk is om ons staande te houden in deze snel veranderende digitale wereld. GW EducaZon heeft hiervoor speciaal een cursusaanbod afgestemd op de reeds aanwezige kennis en ervaring met computers. Hoever u al bent, u kunt altijd meer proberen en zo meer vertrouwd te raken met de digitale wereld.

En ben je al zover dat de basis van de computer bekend is, dan kan de volgende stap gezet worden. Het is mogelijk om de trainingen E-mail, Word, Excel of PowerPoint te volgen. Hiermee worden de basisvaardigheden uitgebreid en ben je nog meer in staat om in contact te blijven met de mensen die voor jou belangrijk zijn.

Basisvaardigheden met de computer

Hierbij leren de cursisten werken met e-mail en simpele computer basisvaardigheden, zoals een bestand opslaan en terugvinden. De cursisten leren ook de meest voorkomende taken en mogelijkheden van Word en Excel, zoals de opmaak van teksten en het werken met kolommen en rijen. Zo leren ze spelenderwijs de belangrijkste zaken rondom het gebruik van de computer, bestanden en het verzamelen en delen van informatie.


Basistrainingen Word, Excel en PowerPoint

In deze trainingen leren de cursisten de basiselementen van Word, Excel en PowerPoint. Deze trainingen kunnen zowel los en als pakket gevolgd worden. Hierbij is het ook mogelijk om Google Docs te gebruiken in plaats van MS Office.

In de training Word leren de cursisten alles wat nodig is om een simpel en mooi document te maken. De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod: Het gebruik van de werkbalken (menu's en de verschillende submenu's). Het afdrukken en opslaan van documenten. Het gebruik van verschillende lettertypes en het werken met paginamarges. Alle aspecten om teksten en pagina's op te maken en in te delen. Invoegen en gebruik van plaatjes in de tekst.

In de training Excel leren de cursisten alles wat nodig is om op een heldere manier met getallen en simpele formules te werken. De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod: Het afdrukken en opslaan van documenten. Het gebruik van de werkbalken (menu's en de verschillende submenu's). Alle basisaspecten om met kolommen, rijen en cellen te werken en in te delen komen aan bod in deze cursus.

In de training PowerPoint leren de cursisten alles wat nodig is om een simpele presentatie te maken. De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod: Het gebruik van de werkbalken (menu's en de verschillende submenu's). Het afdrukken en opslaan van presentaties. Alle basisvaardigheden om teksten en pagina's op te maken en in te delen. En natuurlijk het invoegen en opmaken van plaatjes en tekst.


De kosten

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en eventuele zaalhuur. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte.

Content ©2017 - 2022 GW EducaZon
Design ©2017 - 2022 GW33 Hosting